Snagom volje do idealne telesne težine – lečenje gojaznosti

480.00 рсд

U ovoj knjizi autor sveobuhvatno pristupa rešavanju problema gojaznosti i svojim savetima upućuje u borbi protiv ove bolesti. U knjizi ćete prepoznati način kako da ovladate svojom voljom, a zatim kako da tu snagu volje pravilno usmerite.
Na osnovu dugogodišnje iskustva i naučno potkrepljenim činjenicama koje u ovoj knjizi iznosi, autor će vas sigurno dovesti do vaše idealne težine, a zatim obučiti kako tu težinu trajno da zadržite i izbegnete jo-jo efekat.
Ova knjiga učiniće da joj se često vraćate, sve dok ne ovladate umećem pravilne ishrane, pa tako svoj život učinite lakšim i radosnijim.

Broj strana: 160
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: A5
Ekskluzivno: Knjiga sadrži originalan potpis autora

U svojoj novoj knjizi “Sngom volje do idealne telesne težine”, autor sveobuhvatno pristupa rešavanju problema gojaznosti, kao prisutnoj epidemiji. Svojim  savetima on upućuje, sve one kojima je pomoć  u borbi protiv ove “podmukle”  bolesti  potrebna, na način kako da se sa njom izbore  i na kraju je pobede. U knjizi ćete takođe prepoznati  način kako da ovladate svojom voljom, a zatim kako da tu  stečenu “snagu volje” pravilno usmerite. Čitajući ovu knjigu naučićete kako da tu “snagu volje” pretvorite u vaše moćno oružije protiv  neprijtelja koji vas sprečavaju da vladate svojim organizmom, u meri  koliko vam je potrebno, da živite zdravo i racionalno iskoristite sve funkcionalne sposobnosti svoga tela.

Precizno, stručno i iskustveno vođenom terapijom, kao i naučno potkrepljenom  profilaksom koju u ovoj knjizi preporučuje, autor ove knjige će vas  sigurno dovesti do cilja, do vaše idealne telesne težine, a zatim i obučiti kako tu težinu trajno da zadržite i izbegnete često vrlo opasan jo-jo efekat.

Ova knjiga vas svakako neće umoriti, već naprotiv, učiniće da joj se često vraćate sve dok ne ovladate umećem pravilne ishrane, pa tako  svoj život učinite lakšim i radosnijim.

Vi svoju životnu perspektivu i budućnost držite u svojim rukama, u svojoj glavi. Vaša odluka da svoj organizam  učinite funkcionalnim, a život zdravim, normalnim i lepšim je jedina ispravna. Život bez viška kilograma i sa idealnom telesnom težinom vam nudi više izbora nego puko robovanje hrani.  Hranom treba da vladate vi, a ne ona vama, ona mora da bude u funkciji vašeg organizma i zdravlja, a nikako da postane uzrok neke bolesti.  Čovek je zdrav onoliko koliko se pravilno hrani.

Ja vam govorim kako treba, a vi uradite kako hoćete, to je vaš izbor.

 

gojaznost je najveći neprijatelj ljudskog organizma

gojaznost je, direktno ili indirektno, uzrok i izazivač 95% bolesti koje ugrožavaju čovečije zdravlje i život

gojaznost umanjuje funkcionalnu sposobnost organizma i dovodi do  ranog invaliditeta

gojaznost ubrzava starenje čovečijeg organizma

gojaznost je ubica budućnosti- reprodukcije čovečije vrste

gojaznost je estetski defekt koji uništava samopouzdanje ličnosti

gojaznost je odraz loše higijene ishane i nekulture ličnosti

 

Predrag, Neša Nenadić, srećni suprug, dični otac i ponosni deka, rođen u Beogradu 1946 godine, diplominirani nutricionista, Univerzitet u Beogradu 1969 godina. Struku i znanje usavršavao u Nemačkoj, na univerzitetskoj klinici u Ludwigshafenu. Dugogodišnji predsednik Savaza Nutricionista Jugoslavije i autor knjiga, stručnih radova i članaka iz oblasti ishrane ljudi, dobitnik brojnih nagrada za svoj istraživački stručni i naučni rad, kako u Jugoslaviji  tako i u inostranstvu.